Hızla Büyüyen Ailemize Sizi de Bekliyoruz!

Değerli Yıldız Ailesi,

Üniversitemizin gücüne güç katmak ve mezunlarımızı bir araya getirmek amacıyla oluşturulan Yıldız’lı Mezunlar Platformu bildiğiniz üzere 19.11.2018 tarihinde tanıtılarak faaliyete geçirildi ve kısa zamanda 5000 üyeye ulaşarak hızla büyümeye başladı.

Kurduğumuz bu yapı ile mezunlarımız Üniversitemiz etkinliklerine katılabilecek,  kariyer ilanları yayınlayabilecek, gruplar kurabilecek, kendini yetiştiren okuluna destek olabilecek, etkinlik ve duyuruları takip edebilecektir. Öğrencilerimiz ise mezunlarımızla tanışacak, onlardan mentor desteği alabilecek, iş olanaklarını değerlendirebilecek, Üniversitemizin köklü yapısını yaşayarak tanıyabilecektir.

Mezunlarımız ile öğrencilerimiz arasında; fikir-bilgi-deneyim alışverişinin arttırılması amacı ile şekillendirilen bu platformun, üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olan mezunlarımıza olduğu kadar diğer paydaşlarımıza da değer katacağı, onları daha etkin ve işlevsel kılacağı kanaatindeyim.

Üniversitemizin mezunlarıyla, mezunlarımızın da Üniversitemizle güçlü olacağına yürekten inanıyor; mezunlarımızı, öğrencilerimizi ve tüm Yıldız’lıları Mezun Platformuna davet ediyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Bahri ŞAHİN